Spelen

Als je met je vereniging of buurt een bridgedrive wil houden voor een speciale gelegenheid, een lustrum, Oud&Nieuw, de seizoensafsluiting, een inzamelingsactie, dan kan ik voor het wedstrijdgedeelte zorgen: biedingboxen, tafelboards, spellen, wedstrijdleiding, uitslag.
Klik hier om contact op te nemen over de mogelijkheden.

Maandagmiddag

Elke maandagmiddag van half twee tot half vijf is er een inloopdrive in het restaurant van de Lepelaar. Wie een kaartje wil komen leggen is van harte welkom, ook zonder partner. Alleenkomenden worden aan elkaar gekoppeld, er is altijd een partner beschikbaar. We spelen met handgeschudde spellen, en de uitslag wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.
We spelen 20 spellen, of zoveel als we halen, het niveau is bescheiden, het belangrijkste is het plezier in het spel.
De kosten zijn 3,- per persoon.

Bridge to Bridge

Bridgen op de woonboot

In de zomer organiseer ik samen met Fokje en Sjoukjen Walma van d’Oare Kant Bridge to Bridge, een dagje geheel verzorgd bridgen en varen op de Kaag. Koffie en thee met iets lekkers, een uitgebreide lunch en een aangeklede borrel na afloop zijn allemaal inbegrepen.

Het aantal deelnemers is beperkt omdat er niet zoveel mensen op de woonboot passen, dus wees er snel bij.

100-handendrive

Elk jaar vindt de 100-handendrive plaats: een bridgemarathon van 12 uur, waarin je 100 spellen speelt. Het is een slijtageslag: de bridgeklok gaat om 10.00 aan, en gaat om 22.00 uur pas weer uit. Eten, koffie halen, toilet, roken doe je allemaal maar als je dummy bent. Zowel voor de organisatie als de deelnemers is het een slopende, maar geweldige dag. Ik zit in het organisatiecommité, en ben een van de wedstrijdleiders op de dag zelf. Zie onze website www.honderdhandendrive.nl voor verdere gegevens.

Laatste nieuws: we hebben 17 maart 2012 in de bridgekalender voor de 100-handendrive weten te reserveren, dus hou die dag vrij. Leg deze datum nu vast in uw digitale agenda Рklik op deze link en open het bestand in uw agenda.

© 2022 Bridge Coach Femke website door gebr.nl