Beginnerscursus

Bridge is een van de leukste en sociaalste kaartspellen die er zijn. De regels zijn redelijk eenvoudig te leren, en daarna wordt het alleen maar leuker.

Voor de komende cursus ben ik benaderd door drie bridgeclubs in Voorschoten, om zoveel mogelijk mensen te leren bridgen en meteen kennis te laten maken met het spelen op een club. De cursus wordt aangeboden voor een uitzonderlijk mooie prijs, dus laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Op dinsdagavond 10 oktober 2023, om kwart voor acht gaat deze cursus van start, bestaande uit 25 lessen. Als je altijd al eens had willen leren bridgen: waarom niet nu? Het is een bijzondere cursus, want hij wordt bij wijze van uitzondering gehouden in buurthuis de Boschbloem, Baron Schimmelpenninck van der Oyelaan 39 in Voorschoten. Ik houd eerst mijn verhaal aan de hand van een PowerPoint-voorstelling waarna we het geleerde meteen in praktijk brengen met voorgestoken spellen. Na afloop stuur ik je de voorstelling en huiswerk toe, zodat je thuis ook nog aan de slag kan.
De gehele cursus kost € 100,- inclusief de cursusboeken Bridge in een Flits 1 en 2 van Berry Westra.
Als je belangstelling hebt, stuur even een berichtje.

Scroll naar boven