Spelen

Thuisspelen

Als je na de cursus of zomaar een keertje thuis met zijn vieren wil oefenen, kun je bij mij dozen met spellen huren. Het zijn spellen die ik in de les gebruik, aangevuld met spellen die ik voor workshops en dergelijke heb ontwikkeld. Bij elk spel zit een uitleg van hoe het spel geboden en afgespeeld had moeten worden. En aangezien mijn spellenbibliotheek ruim duizend spellen telt, is er voldoende keus. Je kunt een mix bestellen, of spellen met een bepaald thema, en uiteraard zorg ik ervoor dat iedereen even vaak mag spelen. Een doos met 12 spellen kost 4 euro, 16 spellen is 5 euro. Daarvoor mag je ze twee weken houden.
Je kunt ze in de les bestellen, of via een mailtje of ander berichtje.

Geef me wel even de tijd om een doos samen te stellen. Meestal doet de groene ton naast de voordeur dienst als uitwisselplek: ik zet de bestelde doos op een afgesproken tijdstip in de ton en dan haal je hem eruit. Als je hem weer inlevert, geef dan even aan dat je hem in de ton hebt gezet, dan staan de spellen niet te lang buiten.

Bijzondere drives

Als je met je informele bridgeclub, vereniging of buurthuis eens een bridgedrive wil houden voor een speciale gelegenheid, een lustrum, Oud&Nieuw, de seizoensafsluiting, een inzamelingsactie, dan kan ik de wedstrijd leiden, zodat degenen die normaal de zittingen organiseren ook eens lekker mogen spelen. Ik ben gediplomeerd, en heb ruim 30 jaar ervaring.
Klik hier om contact op te nemen over de mogelijkheden.

100-handendrive

Elk jaar vindt de 100-handendrive plaats: een bridgemarathon van 12 uur, waarin je 100 spellen speelt. Het is een slijtageslag: de bridgeklok gaat om 10.00 aan, en gaat om 22.00 uur pas weer uit. Eten, koffie halen, toilet, roken doe je allemaal maar als je dummy bent. Zowel voor de organisatie als de deelnemers is het een slopende, maar geweldige dag. Ik zit in het organisatiecommité, en ben een van de wedstrijdleiders op de dag zelf. Zie onze website www.honderdhandendrive.nl voor verdere gegevens.

Laatste nieuws: we hebben 9 maart 2024 in de bridgekalender voor de 100-handendrive weten te reserveren, dus hou die dag vrij.

Scroll naar boven