Spelen

Thuisspelen

Als je na de cursus thuis met vier mensen wil oefenen, kun je bij mij doosjes met 12 spellen huren. Het zijn spellen die ik in de les gebruik, aangevuld met spellen die ik voor workshops en dergelijke heb ontwikkeld. Bij elk spel zit een uitleg van hoe het spel geboden en afgespeeld had moeten worden. Als je wil zijn het spellen met een thema, en uiteraard mag iedereen even vaak spelen. Een doosje kost 4 euro, en daarvoor mag je het twee weken houden. Je kunt ze in de les bestellen, of via een mailtje of ander berichtje. Geef me wel even de tijd om het samen te stellen, dan kun je het vervolgens bij mij thuis afhalen.

Bijzondere drives

Als je met je informele bridgeclub, vereniging of buurthuis eens een bridgedrive wil houden voor een speciale gelegenheid, een lustrum, Oud&Nieuw, de seizoensafsluiting, een inzamelingsactie, dan kan ik de wedstrijd leiden, zodat degenen die normaal de zittingen organiseren ook eens lekker mogen spelen. Ik ben gediplomeerd, en heb ruim 30 jaar ervaring.
Klik hier om contact op te nemen over de mogelijkheden.

100-handendrive

Elk jaar vindt de 100-handendrive plaats: een bridgemarathon van 12 uur, waarin je 100 spellen speelt. Het is een slijtageslag: de bridgeklok gaat om 10.00 aan, en gaat om 22.00 uur pas weer uit. Eten, koffie halen, toilet, roken doe je allemaal maar als je dummy bent. Zowel voor de organisatie als de deelnemers is het een slopende, maar geweldige dag. Ik zit in het organisatiecommit√©, en ben een van de wedstrijdleiders op de dag zelf. Zie onze website www.honderdhandendrive.nl voor verdere gegevens.

Laatste nieuws: we hebben 9 maart 2024 in de bridgekalender voor de 100-handendrive weten te reserveren, dus hou die dag vrij.

Scroll naar boven